maanantai 16. helmikuuta 2015

OMG, sain kuvia!!

 okei, eli tässä olen minä puolisen vuotta sitten. ;) kyllä, olen kaupan takahuoneessa. äiti omisti kaupan utsjoella. hiukset on kasvanut vähän, mutta mitäpä noista, parempaakaan ( lue: uudempaa) kuvaa minusta ei ole. ;D eli tällainen minä suurinpiirtein olen. :)
 tämä kuva on otettu espanjassa, fuengirolassa viime kesänä. siellä oli tosi lämmintä, ja nautin joka minuutista. :) tykkään muutenkin matkustaa. olen käynyt: australiassa, espanjassa, turkissa, kreetalla ja ihan pienenä intiassa.

paikkoja, joissa haluaisin käydä vielä:

usa ;D

thaimaa

englanti ( pääsen sinne ens kesänä!!! can´t wait!)

argentiina ( en tiedä miksi, mutta haluanpahan silti ;D)

jonnekin afrikkaan

sitten, kun mä olen aikuinen, niin haluaisin mennä kiertämään eurooppaa kavereiden kanssa: ranska, italia, saksa, kaikki!

tykkään myös valokuvaamisesta ( ei millään ammatimaisella tasolla, mutta kumminkin! ;DDD)
tämä kuva on otettu viime vuonna loppukesästä utsjoella, noita kukkia oli paljon! eli puhaltelin niitä siellä niinkuin joku pikkulapsi... :D pakkohan se oli kokeilla!!

<3: weera ;)

2 kommenttia:

  1. ROADTRIP!!! I'M IN!!!!!!!!!!!!
    Oon aatellu samaa jo vähän aikaa xD Mutta alotetaan kiertämällä Suomee sit joskus 18v autolla ja sit kun ollaa "aikuimaisempia" (jos me ikinä tullaan oleen xDDD) ja tällasii et pärjättäs paremmin kaikis maissa ja erilaisissa tilanteissa nii Eurooppa! :)

    VastaaPoista
  2. Hei todellakin! Sä, mä ja eurooppa ♡ vähän olis siistii! (Sori kun tää kommentti tuli näin myöhässä) :)

    VastaaPoista