sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

mahdollisuuksien maanantai

uusi viikko, uudet mahdollisuudet ;)

hiihtoloma on nyt ohi, mutta uusi ilon aihe on jo melkein täällä, kevät!! :)) odotan innolla että puihin alkaa kasvaa lehdet, lumi sulaa ja että ilmassa tuoksuu kevät!


suurelle osalle ihmisistä maanantai on kauhein päivä viikosta, ja haluaisi, ettei sitä olisi olemassakaan. varsinkin jos joudut heräämään aikaisin. ei ole kauhean mukavaa herätä puoli seitsemältä huomatakseen, että sinun täytyy lähteä töihin/kouluun. kaukana mukavasta... :D

se on se asenne, mikä määrittää päivän mukavuuden. voit joko olla se joka kyllästyttää kaverinsa "mua väsyttää" -puheilla, tai voisit olla se luokan ilopilleri, ja aurinko, joka saa muutkin hyvälle tuulelle! näin onnistut ;)

 

tee aamusta mukava

-tämä ei meinaa sitä, että torkuttaisit herätystä 10 kertaa!! saat vain paniikin aikaiseksi, vaikka saisit nukkua ne ylimääräiset 20 minuuttia, se tuskin saa ihmeitä aikaan ;)

tämä juttu alkaa oikeastaan jo sunnuntaina. hoida läksyt, pakkaa reppu ja valitse vaatteet valmiiksi, että vältyt joka aamuiselta paniikilta. muista mennä aikaisin nukkumaan!

herää ajoissa, varaa ainakin tunti ennen kuin täytyy lähteä. itse varaan puolitoista. ;D pue eilen valitut vaatteet ja meikkaa rauhassa. muista syödä kunnon aamupala.

kuka voisi olla pirteä ja ilonen, jos on nälkä, en ole ainakaan itse onnistunut!! :D

 

positiivinen asenne on tärkeä!

nyt on lupa olla optimistinen!

muuta "koulun ruoka on tänään täyttä sanonko mitä" "onneksi tarjolla on leipää ja hedelmä!":n

tai " äiti ei voi hakea mua tänään koulusta, joudun kävelemään *kiroilua" " kävelen vaikka samassa suunnassa asuvan kaverin kanssa kotiin"

get it?


ja muista vielä tämä: sinun on kuitenkin pakko mennä, eikä mököttäminen tee muuta kuin saa päivän vaikuttamaan pidemmältä ja tylsemmältä. joten miksi et olisi iloinen? kun on yhtä hymyä, voi jättää huonot asiat huomiotta ihan helposti.

<3. weera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti